hem tjänster vilka är keylinx? nyheter jobba hos oss :) kontakta

#åtagande

Konkurrensen är hård, alla gör sitt bästa för att minimera kostnader, höja kvalitet och därigenom vara bättre än konkurrenterna. Genom att optimera de mest kritiska affärsprocesserna, med fokus på kvalitet och effektivitet så uppnår man resultat. I dessa lägen är det fördel för de större organisationerna med egna IT avdelningar dedikerade för att skapa verktyg som underlättar processerna. Men det är inte bara stora organisationer som har den möjligheten. Affärsprocesser är de mest kritiska konkurrensfördelarna man har, är de effektiva och kvalitativa så ökar man organisationens genomslagskraft

Helhetsåtagande

Vi bemannar hela utvecklingsprocessen, allt från kravanalytiker via projektledare och arkitekt till utvecklare och sedan tillbaka till verksamheten genom acceptanstester. Alla rollerna bemannas av personer med lång erfarenhet av förändrings-/förädlingsarbete inom många olika branscher.

Konsult

Med djupa kunskaper tillför vi kompentens på plats i ert team. Vi bemannar roller som systemutvecklare, arkitekter, kravanlytiker, scrummaster och projektledare.

Kostnadsfri uppskattning

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri uppskattning. För att hjälpa våra kunder att fatta väl avvägda investeringsbeslut uppskattar vi, baserat på era krav, arbetsinsatsen för ett genomförande.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer

Tidigare case inom #åtagande:

Saab

Systemveckling
SE MER

INUstyr AB

Webb, E-handel, Kalkylprogram, Projekthanteringsprogram, Backendsystem. Allt utvecklat i .Net, WPF, SQL-Server, DNN Software
SE MER

URD Rating

SE MER

FastSens AB

SE MER

Behöver du något utöver #åtagande? Kika på några av våra övriga tjänster:

Web