hem tjänster vilka är keylinx? nyheter jobba hos oss :) kontakta

#mobil

Idag är man mer på språng än någonsin tidigare, men bara för att man inte befinner sig på kontoret med tillgång till hela infrastrukturen, betyder det inte att man inte har behovet. Försäljning sker allt mer i stunden idag, när slutkunden väl har bestämt sig så ska det ske snabbt. Vissa branscher tar tillvara på den mobila styrkan och finns hela tiden där vid fingerspetsarna för att ta emot en order, uppdatera om nyheter och påminna om sitt varumärke. En annan styrka för den mobila plattformen är produktivitet. I en skrivbordsmiljö har man så gott som alltid tillgång till företagets alla resurser och verktyg. Kan man mobilanpassa dessa och göra dem lättanvända när anställda är på språng så har man förbättrat sin process avsevärt.

Multiplattform

Keylinx använder den senaste tekniken för att med låg resursåtgång bygga till alla plattformar. Vi har lång erfarenhet av att bygga och publicera appar för iOS, Android och Windows. Beroende på användningsområde så bygger vi våra appar i nativemiljö, eller med crossplatform-verktyg såsom Xamarin. 

Användningsområden

Hittills har många valt att bygga enkla mobila appar i marknadsföringssyfte. Vi ser nu en högre andel av nytta i dessa. Allt från att man gör beställningar och bokningar till kopplingar i affärsprocesser.

Kostnadsfri uppskattning

Keylinx AB erbjuder alltid alla en kostnadsfri uppskattning. För att hjälpa våra kunder att fatta väl avvägda investeringsbeslut uppskattar vi, baserat på era krav, arbetsinsatsen för ett genomförande.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer

Tidigare case inom #mobil:

INUstyr AB

Webb, E-handel, Kalkylprogram, Projekthanteringsprogram, Backendsystem. Allt utvecklat i .Net, WPF, SQL-Server, DNN Software
SE MER

FastSens AB

SE MER

Behöver du något utöver #mobil? Kika på några av våra övriga tjänster:

Web