hem tjänster vilka är keylinx? nyheter jobba hos oss :) kontakta

INNOVATION FÖR ALLA


Keylinx Arrow

KEYLINX STÄRKER INNOVATION

Keylinx är en fullstack digitalbyrå och helhetsleverantör med kontor i Göteborg och Jönköping. Tillsammans stärker vi er innovation, specifikt inom följande tre områden:

#åtagande - Vi arbetar med helheten där vi först identifierar behov och möjligheter innan vi bygger och levererar en färdigtestad produkt som passar perfekt i verksamheten. Tillsammans ser vi till att produkten lever med verksamheten och utvecklas i samma riktning. Keylinx tillför även djup kunskap som resurser i team på plats.

#webb - Vi tillför mervärden som design, säkerhet, innehåll och digital marknadsföring. Keylinx erbjuder kontinuerlig service, allt från att sköta innehållsuppdateringar till att uppgradera plattformen och undvika attacker. Vi bygger ert koncept och framhäver ert varumärke på webben.

#mobil - Vi levererar moderna mobila appar, från koncept till GooglePlay, Store och AppStore. Vi bygger allt från grundläggande informationsappar till avancerade användarspecifika upplevelser.

Keylinx är stolt sponsor till Day of the Programmer!

den 25 augusti 2018

En konferens för programmerare, av programmerare och på programmerarens dag, 13 september.

Klimatpriset 2018

den 10 juli 2018

Klimatpriset är länets största och mest prestigefyllda pris som delas ut för ett framgångsrikt klimatarbete i Jönköpings län. Bakom priset står Klimatrådet i Jönköpings län som har delat ut priset sedan 2012. Klimatpriset delas ut till framstående, ambitiösa och innovativa personer och organisationer som bidrar med bra åtgärder och starka initiativ inom energi- och klimatarbetet i länet.

Keylinx investerar i Fintech och Urd Rating

den 15 januari 2018

Keylinx investerar i, och tar plats i Urd Ratings styrelse och operativa ledning. Fintech bolaget Urd Ratings betygssätter aktieanalyser automatiskt och oberoende.

tjänster

webb

Våra tjänster baseras ofta på ett publiceringssystem (CMS). Vi är experter inom Wordpress, Umbraco och DotNetNuke då vi gillar open sourcealternativ. Vi har dock flerårig erfarenhet av andra properitära produkter såsom Litium och EPiServer. Vi bygger och tar fram koncept och lyfter ert varumärke på webben.

mobil

Vi har mångårig erfarenhet av att bygga egna appar allt från spel till vanliga informationsappar. Det ramverk som vi föredrar och har utmärkt oss som väl kompetenta i, är Xamarin. Vi har dessutom mångårig erfarenhet av nativemiljöer såsom Objective-C, Swift, Android Studio, Java och UWP med C#.

åtagande

Åtagandeprojekt är vårt signum där vi bygger ert system från ax till limpa. Vi bygger främst för Microsoftstacken med Asp.Net Core, Entity Framework och SQL-Server på backendsidan. Frontendsidan använder vi ofta ett modernt javascriptbibliotek såsom ReactJS eller AngularJS. När våra system är windowsbaserade så bygger vi ofta med WPF-ramverket, för att utnyttja möjligheterna att använda en testdriven metodik (TDD).

CASES

Saab

Systemveckling
läs mer

Kullamust

Wordpress CMS. Systemutveckling och utbildning.
läs mer

INUstyr AB

Webb, E-handel, Kalkylprogram, Projekthanteringsprogram, Backendsystem. Allt utvecklat i .Net, WPF, SQL-Server, DNN Software
läs mer

URD Rating

läs mer

FastSens AB

läs mer

Montessoriskolan Centrum

Wordpress CMS, Grafisk manual
läs mer

Polygiene

Wordpress CMS
läs mer

OM KEYLINX

Kvalité i våra uppdrag, mervärde i våra produkter, glädje på jobbet.

Med kundprojekt som sträcker sig från en enkel webbsida till avancerad integration mellan mobillösningar till affärssystem. Med produkter som sträcker sig från övervakning, via versionshantering till IoT lösningar för fastighetsbranschen. Vår vision är att alla våra duktiga medarbetare skall få jobba på en arbetsplats där alla är delaktiga och jobbar med rätt förutsättningar i den senaste tekniken.

Att ha roligt på jobbet är en viktig grundsten och det märks även på resultatet på vårt arbete.

Företaget bildades redan 2002 av två erfarna systemutvecklare i Göteborg och har idag kontor i Jönköping och Göteborg.

Tobias Jakobsson
Ansvarig Jönköping
Claes Ylving
Ansvarig Göteborg
Esa Kylli
Systemutvecklare
kontakta Esa
Thomas Gebel
Systemutvecklare
Niklas Svensson
Systemutvecklare
Ulrika Rosenquist
Projektledning, Design

senaste instagramflöde

våra produkter

indradoc
aimd
indra

kontakta

postadress

Jönköping

Keylinx AB
Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping
0721 - 77 12 10

Göteborg

Keylinx AB
Stora Åvägen 21
436 34 Askim
0721 - 77 22 10

besöksadress

Keylinx AB
Gjuterigatan 9
553 18 Jönköping