Hem Nyheter / Blog Tjänster Case Personer Om Keylinx Kontakta
23 Feb 2021

Ramavtal för IT-konsulttjänster för Region Jönköpings län

Vårt första ramavtal med en offentlig verksamhet, detta är en milstolpe för oss på Keylinx, säger VD Jan Davidsson.

Region Jönköpings läns upphandling av IT-konsulttjänster för de kommande 2 åren (med 2 års förlängningsoption) är nu avslutad. Keylinx har blivit tilldelad huvudområde systemutveckling.

Våra styrkor inom arkitektur, agil arbetsmetod, kravanalys, utveckling och user experience kommer lysa starkt, luckorna har vi fyllt med enormt kompetenta partners vilka vi samarbetar med.

“Som ny VD i januari var denna upphandling bland de första uppgifterna som jag tog mig an, ett fantastiskt sätt att på mycket kort tid få sätta sig in i alla detaljer som krävs.

Även om vi är breda i vår kompetens så krävdes det samarbete med ett antal partners för att få den kompletta leveransbredd som regionen ställt upp som krav, jag vill rikta ett särskilt tack till våra partners då deras insats var av stor vikt för oss i denna upphandling.” - Jan Davidsson

Avtalet träder i kraft den 20e maj 2021, från detta datum ser vi fram emot att få förfrågningar inom en rad spännande och utmanande områden.

Att få vara en del i att förändra och förbättra för regionens alla verksamheter skall bli mycket roligt.

Nu ser vi fram emot ett långsiktigt och givande samarbete med Region Jönköpings län där vi får leverera nytta och värde till såväl medarbetare som alla människor som av olika anledningar är inom regionens värld.

För frågor och mer information kontakta gärna:
Jan Davidsson, VD Keylinx AB, +46703420004, mail: Jan Davidsson