Hem Nyheter / Blog Tjänster Case Personer Om Keylinx Kontakta
13 Jan 2021

Jan Davidsson tar rollen som VD på Keylinx

Jan Davidsson

Jan Davidsson

Sedan starten av Keylinx AB så har vi strävat åt bygga upp verksamheten under stabila förhållanden. Med hjälp av duktiga medarbetare så har vi skapat trygga relationer med våra kunder som litar på att vi alltid levererar med hög kvalitet.  

Uppbyggnaden har präglats av ansvarstagande och stabil utveckling över åren och har nu tagit oss till nästa steg. Vi har idag nöjet att presentera vår nya VD; Jan Davidsson.  

Jan Davidsson kommer senast från ett stort internationellt IT-företag där han haft ledande roller samt jobbat med affärsutvecklande partnerskap och sälj.  

Vi ser att IoT är ett område där stor expertis krävs idag. Keylinx har under många år utvecklat kundanpassade lösningar inom området IoTLösningar har levererats till både nationella och internationella kunder. Datainsamling från 1000-tals enheter, distribuerade över stora geografiska avstånd kombineras med övervakning, dataintegritet, statistiska sammanställningar och Big Data.  

Våra systemutvecklare, projektledare, scrummaster’s, testare, arkitekter, med flera har historiskt varit, och kommer alltid vara våra viktigaste beståndsdelar. Tillsammans med Jan kommer vi fortsätta att värdera dem högst och hoppas att fler med höga ambitioner ansluter sig till Keylinx under året.  

Jan Davidsson kommer till Keylinx full av idéer och energi. Inom kort kommer vi lansera konceptet Keylinx Academy.