home services who are we? news join us :) contact

#web

Web är ofta första kontakten, ett intresse väcks, en sökning på mobilen och sedan har din webplattform några få ögonblick att fånga intresset hos betraktaren innan något annat i vardagen stjäl fokus. Därför har förpackningen av din web, både i färg och form men även innehåll mycket stor betydelse. Att fånga de som verkligen är intresserade är oftast inte den stora utmaningen, men att få de som annars bara passerar förbi att stanna upp och ta till sig dina grundläggande budskap kan få stor påverkan. Information måste vara lättsmält, lätt att ta till sig samtidigt som allt som är relevant. Det är därför viktigt att man skiktar sin web, första lagret fångar uppmärksamheten nästa lager ger detaljer om det specifikt valda området. Att informationen är relevant och ny är också en framgångsfaktor. Uppfattas innehållet som förlegat och gammalt bläddrar besökaren genast vidare.

Full kontroll

Keylinx konverterar er vision till en modern och responsiv internetnärvaro, där ni har full kontroll över design och funktion.

Enkelt

Utöver design och content, kan man välja att support för vald plattform, löpande uppdateringar för att säkerställa plattformens säkerhet och kompabilitet.

Med ”all inclusive” får man tillgång till dedikerad personal som sköter uppdateringar. 

Kostnadseffektivt

Alla organisationer behöver inte ha unik funktionalitet i sin internetnärvaro, färdiga förslag som vi modifierar med er färgskala och er logotyp.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer

Tidigare case inom #webb:

Kullamust

Wordpress CMS. System Development and Training.
SE MER

INUstyr AB

Web, E-commerce, Calculation Application, Project Management Software, Back-End System. All developed in .Net, WPF, SQL-Server and DNN Software
SE MER

URD Rating

Fintech, ReactJS, Typescript, .Net Core, System Development
SE MER

FastSens AB

System Development, Mobile, Web, App
SE MER

Montessoriskolan Centrum

Wordpress CMS, Graphical Profile
SE MER

Polygiene

Wordpress CMS, Support
SE MER

Behöver du något utöver #webb? Kika på några av våra övriga tjänster: